Recept

Jablečná rozvárka s jáhlami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15934

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr moučkový
1 ks Hřebíček
1000 g Jablka
2 polévková lžíce Jáhly - loupané proso
1 špetka Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 175 kcal
Kilojoule 730kJ
12% Sacharidy 45 g
1% Tuky 1 g
3% Sodík 66 mg
2% Bílkoviny 1 g

Jablečná rozvárka s jáhlami postup přípravy receptu:

1

Omytá jablka oloupeme, nakrájíme na dílky a chvíli podusíme ve vodě.

2

K částečně měkkým jablkům přidáme propláchnuté a spařené jáhly. Mírně osolíme, přidáme hřebíček a uvaříme doměkka.

3

Při podávání dezert pocukrujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept