Recept

Treska v hořčicové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 18 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15946
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
0,5 ks Citrony
1 polévková lžíce Hořčice
40 g Máslo čerstvé
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
5 g Pepř bílý
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
15 g Sůl
4 ks Treska aljašská
0,1 l Víno bílé
250 ml Voda pitná
100 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,105 kcal
Kilojoule 4 625kJ
4% Sacharidy 14 g
153% Tuky 115 g
109% Sodík 2 g
323% Bílkoviny 182 g

Treska v hořčicové omáčce postup přípravy receptu:

1

Plátky ryby omyjeme, osušíme a zakapeme citrónovou šťávou, obě strany osolíme.

2

Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Mrkev oškrábeme a nakrájíme ji na čtvrtky. Rybu dáme do menšího hrnce s vínem, vodou, zeleninou, bobkovým listem a vaříme 10–15 minut, při nízké teplotě.

3

V pánvičce rozpálíme máslo, přidáme mouku a vymícháme zlatavou jíšku, přidáme hořčici, vývar, smetany, sůl a pepř. Povaříme 2–3 minuty.

4

Rybu upravíme na mísu, zalijeme omáčkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept