Jednoduchý recept

Biokuličky s omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 1595
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Celer - nať
1 kg Hovězí maso mleté
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Mrkev kořen
150 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Petržel kořen
1 kostka Polévkové kostky Vitana
250 ml Smetana sójová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 532 kcal
Kilojoule 2 227kJ
4% Sacharidy 14 g
34% Tuky 25 g
22% Sodík 442 mg
105% Bílkoviny 59 g

Biokuličky s omáčkou postup přípravy receptu:

1

Zeleninu nakrájíme na kostičky, osmahneme na másle, zaprášíme hladkou moukou a zalijeme 200ml vody.

2

Opepříme, osolíme, přidáme bujon a dusíme. Občas promícháme.

3

Rozmixujeme zeleninu a přilijeme sójovou smetanu.

4

Necháme povařit.

5

Z masa tvoříme malé kuličky, které v oleji fritujeme.

6

Kuličky zalijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept