Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 43 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 31 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15952
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Citrony
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 g Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
2 ks Pórek
2 ks Pstruh
4 ks Rajčata
10 g Sůl
0,3 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 607 kcal
Kilojoule 2 539kJ
10% Sacharidy 38 g
29% Tuky 22 g
57% Sodík 1 g
100% Bílkoviny 56 g

Pečený mořský pstruh postup přípravy receptu:

1

Pstruhy omyjeme, osušíme, osolíme a zakapeme citrónovou šťávou.

2

Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na dílky. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky.

3

Oválnou ohnivzdornou mísu vytřeme máslem, vyložíme cibulí a polovinou pórku. Na zeleninu položíme pstruhy a poklademe je zbylým pórkem, rajčaty a nasekanou petrželkou. Zalijeme vínem a ochutíme solí a pepřem.

4

Mísu zakryjeme alobalem a vložíme do trouby předehřáté na 220 °C. Pečeme 30–32 minut. Hotové pstruhy podáváme přímo z mísy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept