Recept

Hamburský pečený platýs

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 19 minut
Doba přípravy: 7 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15953

Ingredience

100 g Anglická slanina
2 ks Citrony
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
1 ks Petržel - nať
4 ks Platýz - filety
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 390kJ
2% Sacharidy 6 g
22% Tuky 16 g
28% Sodík 566 mg
73% Bílkoviny 41 g

Hamburský pečený platýs postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a osušíme platýse, pokapeme šťávou z jednoho citrónu a osolíme. Zaprášíme moukou.

2

Slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme v pánvi. Opečenou slaninu vyjmeme, do výpeku přidáme máslo a ryby z každé strany opečeme 3–4 minuty.

3

Hotové ryby dáme na nahřátou mísu, posypeme slaninou a ozdobíme petrželkou. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept