Jednoduchý recept

Základní recept na pečené rybí filé

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15956

Ingredience

1 ks Citrony
1500 g Losos - filety
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 961kJ
1% Sacharidy 3 g
22% Tuky 16 g
16% Sodík 310 mg
133% Bílkoviny 75 g

Základní recept na pečené rybí filé postup přípravy receptu:

1

Velký kus alobalu potřeme olejem, do středu položíme filé z lososa nebo mořského okouna, tak, aby se jednotlivé řezy částečně překrývaly.

2

Potřeme je olejem, osolíme a opepříme. Mezi jednotlivé filety z ryby vložíme tenké plátky citrónu. Rybu zabalíme a okraje pečlivě založíme, aby šťáva nemohla vytékat.

3

Pečeme v předehřáté troubě na 200 °C asi 10 minut, maso se musí dobře oddělovat vidličkou.

4

Hotové filé upravíme na mísu a servírujeme.

Poznámka

Podáváme s koprovou omáčkou a bramborami, ozdobíme plátky citrónu, řeřichou, koprem nebo petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept