Jednoduchý recept

Cibulová omáčka s hořčicí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15960
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
200 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 302 kcal
Kilojoule 1 265kJ
2% Sacharidy 8 g
26% Tuky 19 g
22% Sodík 431 mg
4% Bílkoviny 2 g

Cibulová omáčka s hořčicí postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na plátky. V pánvi rozpálíme máslo a cibuli na něm podusíme. Zaprášíme moukou, promícháme, zalijeme rybím nebo drůbežím vývarem, přidáme hořčici, sůl a pepř.

2

Za stálého míchání povaříme ještě 3 minuty, až se omáčka dobře spojí.

Poznámka

Omáčka se hodí k rybě nebo drůbeži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept