Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 15971
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
400 g Mušle slávky
1 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
12 ks Rajčata
200 g Roketa
2 ks Salát ledový
1 ks Šalotka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 254 kcal
Kilojoule 1 061kJ
7% Sacharidy 25 g
14% Tuky 11 g
20% Sodík 403 mg
32% Bílkoviny 18 g

Hřebenatky na roketě postup přípravy receptu:

1

Smícháme olej, ocet, pepř a sůl. Šalotku nasekáme najemno a přidáme do zálivky. Roketu nebo listový salát omyjeme a listy natrháme na menší kousky. Cherry rajčata omyjeme, rozpůlíme, osolíme a opepříme.

2

V pánvi rozpálíme podzemnicový olej a máslo. Hřebenatky opékáme asi 3 minuty z každé strany. Osolíme a opepříme.

3

Roketový salát rozdělíme na čtyři talíře a zalijeme zálivkou. Navrch dáme opečené mušle a ozdobíme rajčaty. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept