Recept

Kuřecí prsíčka s paprikovými lusky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 17 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15989

Ingredience

0,5 kávová lžička Bazalka
4 ks Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 ks Paprika zelená
0,5 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Solamyl
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Víno bílé
0,3 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 310kJ
0% Sacharidy 2 g
9% Tuky 7 g
24% Sodík 487 mg
77% Bílkoviny 43 g

Kuřecí prsíčka s paprikovými lusky postup přípravy receptu:

1

Maso osolíme a opepříme, papriku omyjeme, vyjmeme semínka a nakrájíme na kostičky.

2

Ve větší pánvi rozpálíme olej a maso po obou stranách opečeme dozlatova, 4-5 minut z každé strany. Maso vyjmeme z pánve na mísu a uchováme teplé.

3

Pánev dobře vytřeme ubrouskem, vlijeme do ní vývar, přidáme bazalku a povaříme. Přidáme papriku a vaříme asi 3 minuty.

4

Škrob rozmícháme ve víně, vlijeme do pánve a za stálého míchání vaříme 2 minuty, až omáčka trochu zhoustne.

5

Omáčkou přelijeme prsíčka na míse a ihned podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept