Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15991

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Kedlubna
3 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Pažitka
1 ks Petržel kořen
1 kávová lžička Sůl
100 g Vepřové škvarky
1 l Voda pitná
1 ks Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 270 kcal
Kilojoule 1 128kJ
9% Sacharidy 33 g
351% Tuky 264 g
23% Sodík 467 mg
42% Bílkoviny 24 g

Zelenina se škvarky postup přípravy receptu:

1

Zeleninu oloupeme, nakrájíme na kostičky nebo na kolečka a uvaříme doměkka v osolené vodě.

2

Uvařenou zeleninu i s vývarem omastíme rozehřátými vepřovými škvarky. Pokrm posypeme nadrobno nakrájenou pažitkou.

3

Podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept