Recept

Podvarak z kysaného zelí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15995

Ingredience

2 ks Cibule
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 dl Rýže loupaná
100 g Sádlo škvařené
0,3 l Vývar z hovězích kostí
1500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 877kJ
13% Sacharidy 46 g
36% Tuky 27 g
13% Sodík 259 mg
17% Bílkoviny 9 g

Podvarak z kysaného zelí postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle. Přidáme kysané zelí, promícháme a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem.

2

K měkkému zelí přidáme mletou papriku, pepř a propláchnutou rýži. Vše dodusíme doměkka.

3

V pokrmu nesmí zůstat žádná tekutina a musí lehce zezlátnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept