Jednoduchý recept

Krkonošská cibulačka s masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 160
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

200 g Brambory
7 g Česnek
133 g Chléb konzumní
333 g Cibule
7 g Houby sušené
200 g Hovězí maso přední
0,7 g Kmín celý
13 g Petržel - nať
13 g Polévkové koření
15 g Sůl
120 g Vejce slepičí
2,5 l Vývar z hovězích kostí
200 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 218 kcal
Kilojoule 914kJ
5% Sacharidy 17 g
14% Tuky 11 g
75% Sodík 1 g
31% Bílkoviny 17 g

Krkonošská cibulačka s masem postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso opláchneme a uvaříme ve vývaru z hovězích kostí, který jsme předem připravili.

2

Když maso změkne, přidáme syrové brambory nakrájené na kostičky, propláchnuté a namočené houby, kořenovou zeleninu a česnek. Vaříme doměkka. Potom přidáme kmín a na kolečka nakrájenou cibuli.

3

Do polévky zašleháme rozkvedlaná vejce a necháme je srazit.

4

Nakonec polévku dochutíme polévkovým kořením a solí a přidáme nakrájenou petrželovou nať, vařené hovězí maso nakrájené na kostičky a krátce povaříme.

5

Jako vložku vkládáme na nudličky nakrájený a na sucho opečený chléb do každé porce.

Poznámka

Vejce slepičí: (3ks)

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept