Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16000

Ingredience

800 g Artyčoky
1 ks Celer - nať
200 g Cibulka jarní
250 ml Hovězí vývar základní
400 g Hrášek
1 dl Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
160 g Slanina vepřová
250 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
15 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 565 kcal
Kilojoule 2 363kJ
20% Sacharidy 73 g
31% Tuky 23 g
61% Sodík 1 g
41% Bílkoviny 23 g

Artyčoky s hráškem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou jarní cibulku nakrájíme na kolečka a osmahneme na oleji. Přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, a když zesklovatí, přisypeme nasekanou celerovou nať, strouhanku a hrášek. Osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a zvolna dusíme.

2

Očištěné a omyté artyčoky z vrchní části vydlabeme lžičkou, naplníme je připravenou podušenou nádivkou a dusíme. Občas podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept