Jednoduchý recept

Fazole po prlešsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 16002

Ingredience

500 g Fazole bílé
2 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Vepřové škvarky
0,8 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 896 kcal
Kilojoule 3 750kJ
23% Sacharidy 83 g
56% Tuky 42 g
15% Sodík 299 mg
90% Bílkoviny 51 g

Fazole po prlešsku postup přípravy receptu:

1

Den předem namočené fazole uvaříme v téže vodě doměkka.

2

Uvařené fazole scedíme a vsypeme do vymaštěné zapékací mísy. Škvarky i se sádlem rozehřejeme a vmícháme do nich strouhanku. Chvíli smažíme a potom směs vmícháme do fazolí. Pokrm zalijeme rozmíchanou zakysanou smetanou a dáme zapéci do středně vyhřáté trouby.

3

Podáváme s kysaným zelím nebo s červenou řepou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept