Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16004

Ingredience

250 g Lilek
2 dl Olej olivový
500 g Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 521 kcal
Kilojoule 2 178kJ
5% Sacharidy 18 g
69% Tuky 52 g
10% Sodík 204 mg
6% Bílkoviny 3 g

Pindžur postup přípravy receptu:

1

Omyté papriky, lilky a rajčata pečeme nasucho ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut. Potom zeleninu vložíme do hrnce, zalijeme trochou studené vody a přiklopíme. Asi po 20 minutách papriky, rajčata i lilky oloupeme a zbavíme semínek a šťávy. Připravenou zeleninu umeleme.

2

Umletou směs promícháme s oloupaným, nadrobno nasekaným česnekem a horkým olejem. Podle chuti osolíme a opepříme. Po vychladnutí přimícháme do pokrmu nasekanou petrželku a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept