Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 16005
Kategorie: Dezerty a moučníky

Ingredience

230 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
1 l Mléko polotučné
8 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
8 ks Vejce slepičí
2,5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 230 kcal
Kilojoule 961kJ
9% Sacharidy 31 g
10% Tuky 8 g
3% Sodík 67 mg
17% Bílkoviny 9 g

Sut-pita postup přípravy receptu:

1

Vejce dohladka rozmícháme s moukou, zalijeme mlékem a rozšleháme.

2

Plech vymažeme sádlem a zahřejeme v troubě. Na zahřátý plech nalijeme rozšlehanou hmotu do výše asi 2cm, vložíme do trouby vyhřáté na 200 stupňů Celsia a pečeme asi 20 minut.

3

Svaříme vodu s cukrem a vanilkovým cukrem. Upečenou pitu zalijeme sirupem, nakrájíme a necháme vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept