Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16019

Ingredience

500 g Cibule
400 g Hovězí maso zadní
4 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
350 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 379 kcal
Kilojoule 1 585kJ
4% Sacharidy 15 g
24% Tuky 18 g
15% Sodík 300 mg
71% Bílkoviny 40 g

Suchý čevab postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli a očištěné papriky nadrobno nakrájíme a promícháme.

2

Omyté hovězí a vepřové maso nakrájíme na kousky, vmícháme do cibule, osolíme a opepříme. Necháme 1-2 hodiny stát.

3

Maso vyjmeme, očistíme od cibule a paprik a opékáme na sádle. Poté k měkkému masu přidáme cibuli s paprikami a za stálého míchání zvolna opékáme dozlatova.

4

Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept