Recept

Kuřecí prsíčka s lusky sladkého hrášku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 16030

Ingredience

200 g Hrášek mražený
300 g Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř bílý
2 polévková lžíce Petržel - nať
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1 ks Šalotka
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 482kJ
5% Sacharidy 17 g
30% Tuky 22 g
10% Sodík 207 mg
39% Bílkoviny 22 g

Kuřecí prsíčka s lusky sladkého hrášku postup přípravy receptu:

1

Šalotku oloupeme a nasekáme na kostičky. Hnědé žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Maso nakrájíme na tenké nudličky.

2

V pánvi rozpálíme olej a máslo, přidáme šalotku, žampiony a dusíme 5 minut, až získají barvu.

3

Přidáme maso a opékáme za stálého míchání 5 minut, vložíme 1 balení mražených lusků cukrového hrášku, osolíme a opepříme.

4

Vmícháme smetanu, prohřejeme, ale už nevaříme. Přidáme nasekanou petrželku, dochutíme dle potřeby a podáváme.

Poznámka

Podáváme s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept