Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16042
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
500 g Cibule
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 ks Paprikové lusky čerstvé
5 ks Rajčata
100 g Sádlo škvařené
1000 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
2500 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,099 kcal
Kilojoule 4 598kJ
16% Sacharidy 57 g
111% Tuky 83 g
17% Sodík 334 mg
65% Bílkoviny 36 g

Vinohradské zelí postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostky. Všechnu zeleninu očistíme a omyjeme. Zelí nakrájíme na malé kousky, papriky na čtvrtky, rajčata a cibuli na kolečka a česnek nadrobno nasekáme.

2

Na sádle zpěníme cibuli a mírně na ní opečeme maso. Přidáme papriky, rajčata, česnek, sůl a mletou papriku. Vše zalijeme větším množstvím vody a zvolna vaříme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept