Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16043

Ingredience

6 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá pálivá
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
8 ks Paprikové lusky čerstvé
1 kávová lžička Pepř bílý
400 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová plec
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 440 kcal
Kilojoule 1 842kJ
5% Sacharidy 17 g
43% Tuky 33 g
9% Sodík 180 mg
36% Bílkoviny 20 g

Sremský čevab postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté vepřové a skopové maso nakrájíme na kousky. Omyté papriky, zbavené semínek, nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli na kolečka a oloupaný česnek nasekáme. Všechnu zeleninu promícháme s masem, osolíme, opepříme a okořeníme paprikou. Promícháme a necháme asi 2 hodiny přikryté stát.

2

Směs vložíme do kastrolu na zahřátý olej (nebo sádlo) a za občasného podlévání zvolna dusíme doměkka.

3

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept