Recept

Husa s rýží po bosensku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16050

Ingredience

3 ks Cibule
1000 g Husa mražená
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 dl Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,119 kcal
Kilojoule 4 682kJ
13% Sacharidy 48 g
114% Tuky 85 g
10% Sodík 204 mg
69% Bílkoviny 39 g

Husa s rýží po bosensku postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Očištěné a omyté husí maso i s drůbky nadrobno nasekáme, přidáme k cibuli a opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme spařenou rýži a podlijeme trochou vody. Zvolna dusíme bez míchání a občas podle potřeby přilijeme vodu. Když je maso téměř měkké, pokrm přendáme do vymazaného pekáče a zapečeme v troubě.

2

Podáváme s kyselým mlékem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept