Recept

Přírodní srnčí pečeně

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16052

Ingredience

50 g Morek
150 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
200 g Slanina vepřová
1 kg Srnčí kýta
1 kávová lžička Sůl
400 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 692 kcal
Kilojoule 2 895kJ
0% Sacharidy 1 g
67% Tuky 50 g
37% Sodík 730 mg
102% Bílkoviny 57 g

Přírodní srnčí pečeně postup přípravy receptu:

1

Maso odblaníme, omyjeme, prošpikujeme slaninou nakrájenou na špalíčky, mírně osolíme a opepříme.

2

Morek rozpustíme, přidáme máslo (nebo sádlo) a spolu s masem vložíme na pekáč a dáme péci do vyhřáté trouby. Během pečení podléváme vývarem nebo poléváme vypečenou šťávou.

3

Upečené maso vykostíme, nakrájíme na porce a polijeme šťávou.

Poznámka

Podáváme s bramborovými noky a brusinkovou marmeládou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept