Jednoduchý recept

Rýže v polévce se zelím

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16054

Ingredience

1 ks Cibule
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Protlak rajčatový
250 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
1 l Vývar z hovězích kostí
500 g Zelí hlávkové bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 591kJ
18% Sacharidy 65 g
11% Tuky 8 g
55% Sodík 1 g
27% Bílkoviny 15 g

Rýže v polévce se zelím postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Přidáme nasekanou petrželku, česnek, omyté a nakrouhané zelí a smažíme dál.

2

Po chvíli přilijeme vývar, přidáme rajčatový protlak, osolíme, opepříme a vaříme doměkka.

3

Nakonec přisypeme spařenou a propláchnutou rýži, dolijeme vývarem a vaříme ještě asi 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept