Jednoduchý recept

Dušené jáhly s houbami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16060

Ingredience

300 g Houby čerstvé
500 g Jáhly - loupané proso
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 594 kcal
Kilojoule 2 484kJ
26% Sacharidy 95 g
21% Tuky 16 g
11% Sodík 223 mg
31% Bílkoviny 18 g

Dušené jáhly s houbami postup přípravy receptu:

1

Čerstvé houby očistíme a nakrájíme na kousky. Jáhly propláchneme vodou, vmícháme připravené houby, osolíme, opepříme, přilijeme vodu a dusíme doměkka. Před podáváním polijeme pokrm rozpuštěným máslem.

Poznámka

Pokrm můžeme připravit i ze sušených hub, které předem namočíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept