Recept

Omáčka z kyselého mléka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16078
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 hrst Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 dl Mléko kefírové
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1 dl Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 111 kcal
Kilojoule 462kJ
2% Sacharidy 6 g
10% Tuky 8 g
9% Sodík 186 mg
10% Bílkoviny 6 g

Omáčka z kyselého mléka postup přípravy receptu:

1

Z mouky a másla připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji kyselým mlékem a vývarem (nebo vodou), dobře rozmícháme a chvíli povaříme.

2

Omáčku podle chuti osolíme, opepříme a nakonec vmícháme nasekaný kopr.

Poznámka

Podáváme s karbanátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept