Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16081
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

20 g Celer - nať
150 g Cibule
400 g Klobása ostravská
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
125 ml Olej rostlinný
20 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 611 kcal
Kilojoule 2 556kJ
3% Sacharidy 10 g
76% Tuky 57 g
27% Sodík 536 mg
32% Bílkoviny 18 g

Omáčka s klobásou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Přidáme klobásu nakrájenou na kolečka, promícháme a zaprášíme moukou. Vmícháme rajčatový protlak, nakrájenou celerovou nať, sůl a zalijeme vývarem (nebo vodou). Zvolna dusíme asi 20 minut.

Poznámka

Omáčku podáváme s těstovinami nebo polentou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept