Jednoduchý recept

Kapustové karbanátky se šmakounem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16116

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Kapusta hlávková
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Sůl mořská
1 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná
150 g Šmakoun

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 397kJ
4% Sacharidy 15 g
36% Tuky 27 g
26% Sodík 513 mg
19% Bílkoviny 10 g

Kapustové karbanátky se šmakounem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme na troše oleje.

2

Šmakoun a uvařenou kapustu umeleme, přidáme vejce, mořskou sůl, pepř a strouhanku. Vše zpracujeme a z hmoty tvarujeme navlhčenýma rukama karbanátky. Usmažíme je na malém množství oleje a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept