Recept

Zapečený šmakoun s bešamelem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16117
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
100 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Sezam - semena
300 g Šmakoun
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 150 kcal
Kilojoule 626kJ
1% Sacharidy 2 g
12% Tuky 9 g
1% Sodík 17 mg
27% Bílkoviny 15 g

Zapečený šmakoun s bešamelem postup přípravy receptu:

1

Sezamová semínka nasucho opražíme, přilijeme mléko a chvíli povaříme. Vmícháme bílek, na kostičky nakrájený šmakoun, nastrouhaný sýr a nasekanou petrželku.

2

Směs vložíme do máslem vymazané zapékací mísy a zapečeme ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept