Jednoduchý recept

Polévka z čerstvého zelí a masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 180 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1613
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

2 ks Brambory
0,3 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
300 g Hovězí maso přední
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Mrkev kořen
1 ks Petržel kořen
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
300 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 196 kcal
Kilojoule 822kJ
4% Sacharidy 15 g
103% Tuky 77 g
13% Sodík 260 mg
28% Bílkoviny 16 g

Polévka z čerstvého zelí a masa postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso vložíme do vroucí osolené vody a vaříme zhruba 2 hodiny. Ne zcela do měkka.

2

Zelí mezitím pokrájíme na proužky, očištěnou zeleninu na větší kousky.

3

Na rozehřátém másle zpěníme rozkrájenou cibuli, přidáme zeleninu, zelí a mírně podusíme.

4

Vše pak přidáme k měknoucímu masu a necháme povařit cca 15 min. Poté přisypeme na kostky rozkrájené brambory. Po dalších 15 minutách přidáme oloupaná a na kolečka rozkrájená rajčata.

5

Polévku povaříme ještě cca 10 min.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept