Jednoduchý recept

Dijonské vepřové řízky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 7 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16137

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 plátek Vepřová kýta
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 29 kcal
Kilojoule 123kJ
0% Sacharidy 1 g
4% Tuky 3 g
3% Sodík 61 mg
1% Bílkoviny 1 g

Dijonské vepřové řízky postup přípravy receptu:

1

Řízky naklepeme na sílu asi 0,5 cm. Česnek oloupeme, nasekáme a smícháme s hořčicí a nasekaným koprem. Směsí potřeme maso z obou stran.

2

Ve větší pánvi rozpálíme máslo, vložíme do něj řízky a opékáme z každé strany asi 2 minuty. Vyjmeme a necháme zakryté v teple.

3

Řízky osolíme, opepříme, ozdobíme snítkami kopru a ihned podáváme.

Poznámka

Jako příloha může být zeleninový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept