Recept

Špízy z panenské svíčkové

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 42 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 16139
Kategorie: Maso

Ingredience

8 ks Bobkový list
8 ks Cibule
1 kávová lžička Majoránka
0,3 l Olej olivový
1 ks Paprika červená
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
600 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 807 kcal
Kilojoule 3 376kJ
6% Sacharidy 22 g
90% Tuky 67 g
21% Sodík 426 mg
59% Bílkoviny 33 g

Špízy z panenské svíčkové postup přípravy receptu:

1

Maso zbavíme tuku a blan, nakrájíme na kostky. V misce smícháme olej, sůl, pepře, papriku a majoránku. Ve směsi marinujeme maso asi 20 minut, při pokojové teplotě. Během marinování maso několikrát obrátíme.

2

Papriky očistíme, vyjmeme semínka a nakrájíme na 4 cm velké plátky. Malé cibulky oloupeme.

3

Maso necháme okapat. Na čtyři jehly nebo špejle napichujeme střídavě maso, cibuli, papriku a bobkový list.

4

Špízy opékáme na horkém roštu, asi 6 minut po každé straně. Hotové špízy upravíme na talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept