Recept

Šunka s broskvovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16142
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr třtinový
2 kávová lžička Hořčice
750 g Kompot broskvový
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 ml Pomerančová šťáva
1 kávová lžička Rýžový škrob
600 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 752kJ
13% Sacharidy 48 g
20% Tuky 15 g
1% Sodík 13 mg
49% Bílkoviny 28 g

Šunka s broskvovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Šťávu z broskvového kompotu rozmícháme se škrobem. Plátky šunky, asi 1 cm silné, opečeme na másle z obou stran, tak aby byly po obou stranách zlatavě hnědé. Uchováme v teple.

2

Do menšího hrnce dáme pomerančovou šťávu, cukr, hořčici a rozmíchaný škrob. Za stálého míchání směs povaříme, až omáčka dobře zhoustne. Potom do ní vložíme broskve, prohřejeme je a rozdělíme spolu s omáčkou na opečené plátky šunky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept