Papriky v soli - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Papriky v soli
Zdravý recept
Papriky v soli
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 16146 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1000 g | Paprika červená |
250 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
2% Kalorie 31 kcal
Kilojoule 130kJ
2% Sacharidy 6 g
0% Tuky 0 g
485% Sodík 10 g
2% Bílkoviny 1 g
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 213,0mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 127,7mg |
Vitamín E | 1,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprika červená, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Papriky v soli postup přípravy receptu:
1 | Papriky očistíme, omyjeme a umeleme. Promícháme je se solí a necháme stát několik hodin. |
2 | Potom umleté papriky napěchujeme do malých, čistých skleniček a uložíme na chladnějším místě. |
3 | Přidáváme do pokrmů před koncem vaření, k ochucení stačí malé množství. |