Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16149
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
1 ks Kachna mražená
1 špetka Pepř bílý
500 g Rajčata
3 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
0,3 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

65% Kalorie 1,289 kcal
Kilojoule 5 395kJ
2% Sacharidy 7 g
158% Tuky 118 g
8% Sodík 152 mg
76% Bílkoviny 43 g

Kachna s celerem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou kachnu osolíme a opečeme po všech stranách na sádle. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a na kousky nakrájený řapíkatý celer. Krátce osmahneme.

2

Rajčata spaříme, oloupeme a rozvaříme. K masu přilijeme šťávu z rozvařených rajčat a víno. Zvolna dusíme pod pokličkou asi 2 hodiny.

3

Měkkou kachnu naporcujeme a ozdobíme dušenou cibulí a řapíky celeru.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept