Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (39%)
ID receptu: 16156
Kategorie: Maso

Ingredience

6 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř bílý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1000 g Rak říční
1 polévková lžíce Sůl
400 ml Voda pitná
400 ml Víno bílé
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 373 kcal
Kilojoule 1 562kJ
2% Sacharidy 6 g
16% Tuky 12 g
32% Sodík 640 mg
72% Bílkoviny 41 g

Raci vaření s vínem postup přípravy receptu:

1

Živé, omyté raky vložíme do hrnce, zalijeme sklenicí horké vody, osolíme a vaříme asi 10 minut.

2

Potom přilijeme víno, opepříme a přidáme oloupaný, nadrobno nasekaný česnek a petrželku. Přilijeme olej a vše ještě 5 minut povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept