Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16158
Kategorie: Maso

Ingredience

1250 g Makrela obecná
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř bílý
1 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
2 ks Vejce slepičí
2 krajíc Veka
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 979kJ
2% Sacharidy 8 g
41% Tuky 31 g
13% Sodík 251 mg
73% Bílkoviny 41 g

Rybí pudink postup přípravy receptu:

1

Očištěné ryby vykostíme, omyjeme a nakrájíme na kousky.

2

1000g ryb osolíme, opepříme a odložíme stranou. Zbylých 250g ryb smícháme s olejem, vejcem, ve vodě namočenou a vymačkanou vekou, nastrouhaným sýrem a moukou.

3

Pudinkovou formu vymastíme olejem a vysypeme strouhankou. Střídavě do ní vrstvíme připravenou směs a ryby. Spodní a vrchní vrstvu tvoří směs. Formu dobře uzavřeme a pudink vaříme v páře 1 hodinu.

4

Uvařený pudink vyklopíme a podáváme.

Poznámka

Pokrm můžeme připravit i z jiných druhů ryb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept