Jednoduchý recept

Makrely po zadarsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 16159
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Makrela obecná
0,5 dl Ocet vinný
1 dl Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř bílý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 028kJ
0% Sacharidy 0 g
55% Tuky 41 g
10% Sodík 194 mg
51% Bílkoviny 28 g

Makrely po zadarsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné makrely vykucháme, omyjeme a podélně rozřízneme na poloviny. Rozložíme je na talíř.

2

Olej, ocet, sůl a pepř vidličkou ušleháme a směsí makrely zalijeme. Necháme marinovat asi 30 minut.

3

Potom ryby pečeme na rozehřátém roštu v troubě po obou stranách.

Poznámka

Podáváme se salátem a natvrdo uvařenými vejci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept