Recept

Telecí plec se špenátem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16168

Ingredience

2 ks Cibule
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí plec
450 g Špenátový protlak mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 879kJ
3% Sacharidy 10 g
41% Tuky 31 g
22% Sodík 443 mg
62% Bílkoviny 35 g

Telecí plec se špenátem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky, zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme téměř do měkka.

2

Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme špenát a chvíli podusíme. Zaprášíme moukou, osolíme, okořeníme mletou paprikou a přidáme k masu. Přikryjeme pokličkou, necháme na mírném ohni probublávat asi 30 minut. V hotovém pokrmu má být jen málo šťávy.

3

Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept