Recept

Kořeněná drůbeží játra s rýží

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 16178
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Hřebíček
300 g Játra drůbeží
1 ks Libeček
1 kávová lžička Nakládaný zelený pepř
1 polévková lžíce Olej olivový
189,4 g Rýže loupaná
1 ks Šalvěj čerstvá
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 560 kcal
Kilojoule 2 344kJ
23% Sacharidy 83 g
11% Tuky 8 g
31% Sodík 625 mg
62% Bílkoviny 35 g

Kořeněná drůbeží játra s rýží postup přípravy receptu:

1

Rýži podusíme spolu s hřebíčky v dvojnásobném množství vody doměkka.

2

Omytý libeček povaříme asi v 1/2 l vody.

3

Očištěná játra nakrájíme na kousky, okořeníme lístky šalvěje a osmažíme v oleji. Zalijeme vývarem z libečku, posypeme rozdrceným zeleným pepřem a dusíme doměkka.

4

Dušenou rýži upravíme na talíře, játra osolíme a podáváme se šťávou na rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept