Jednoduchý recept

Tofu v listovém těstě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16181

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
120 g Celer bulvový
100 g Cuketa
500 g Listové těsto
1 kávová lžička Olej olivový
150 g Olivy nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Sardelové řezy
250 g Sýr sójový - Tofu
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 999 kcal
Kilojoule 4 178kJ
19% Sacharidy 67 g
88% Tuky 66 g
157% Sodík 3 g
63% Bílkoviny 36 g

Tofu v listovém těstě postup přípravy receptu:

1

Očištěné žampiony nakrájíme na čtvrtky, Tofu a oloupaný celer rozkrájíme na kostičky. Vše osmažíme na oleji, osolíme, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou. Zalijeme trochou vody a dusíme tak dlouho, až bude celer téměř měkký. Necháme částečně vychladnout.

2

Omytou cuketu krájíme na plátky, sardelky nasekáme na kousky, obojí přidáme spolu s bazalkou a olivami k podušené směsi.

3

Plech vyložíme pečicím papírem, listové těsto rozválíme na plát, prostřední třetinu obložíme náplní, zbylé dvě třetiny přes náplň přeložíme. Kraje těsta přitiskneme.

4

Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia asi 25 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept