Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16199

Ingredience

2 polévková lžíce Balsamico ocet
600 g Brambory
750 g Kapusta růžičková
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
200 g Sýr Feta
2 kávová lžička Sůl
1 ks Tymián čerstvý
2 l Voda pitná
200 ml Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 622kJ
12% Sacharidy 45 g
23% Tuky 17 g
62% Sodík 1 g
31% Bílkoviny 18 g

Zeleninový guláš postup přípravy receptu:

1

Omytou růžičkovou kapustu povaříme v osolené vodě asi 8 minut, poté ji scedíme.

2

Oloupané brambory nakrájíme na kostky a opečeme na másle. Přilijeme vývar, osolíme, opepříme, vložíme lístky tymiánu a dusíme asi 8 minut.

3

Kapustu s rajčaty přidáme k bramborám, dusíme dalších 5 minut. Nakonec přidáme nadrobno pokrájené olivy a guláš ochutíme octem.

4

Na talířích posypeme každou porci sýrem Feta, rozkrájeným na nudličky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept