Jednoduchý recept

Francouzský citronový krém

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 1620

Ingredience

1 ks Citrony
4 polévková lžíce Cukr moučkový
400 g Tvaroh jemný
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 846kJ
5% Sacharidy 19 g
7% Tuky 5 g
2% Sodík 42 mg
38% Bílkoviny 21 g

Francouzský citronový krém postup přípravy receptu:

1

V misce vyšleháme žloutky, cukr, citronovou šťávu a nastrouhanou citronovou kůru.

2

Vznikne žlutý krém.

3

Zašleháme do něj tvaroh a vymícháme dohladka.

4

Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.

5

Servírujeme v miskách.

Poznámka

z citronu použijeme šťávu a kůru

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept