Recept

Kedlubna s míchanými vejci a uzeným lososem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16231
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Kedlubna
100 g Losos uzený
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mléko polotučné
1 špetka Muškátový oříšek
2 kávová lžička Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 193 kcal
Kilojoule 808kJ
1% Sacharidy 3 g
18% Tuky 14 g
11% Sodík 225 mg
25% Bílkoviny 14 g

Kedlubna s míchanými vejci a uzeným lososem postup přípravy receptu:

1

Z kedlubny odkrojíme nať a odložíme stranou, Kedlubnu oloupeme, nakrájíme na plátky a podusíme na lžíci rozehřátého másla s olejem. Osolíme, opepříme a okořeníme muškátem, uchováme horké.

2

Vejce rozšleháme s mlékem, osolíme, opepříme, na pánvi rozehřejeme zbylé máslo, vlijeme vejce a za stálého míchání je necháme srazit. Přidáme na nudličky pokrájené plátky uzeného lososa.

3

Plátky kedlubny upravíme na talíře a obložíme míchanými vejci. Pokrm posypeme nasekanou kedlubnovou natí a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept