Recept

Šmakoun se zadělávanými fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 16285

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl mořská
200 g Šmakoun

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 138 kcal
Kilojoule 578kJ
3% Sacharidy 11 g
6% Tuky 4 g
32% Sodík 636 mg
26% Bílkoviny 15 g

Šmakoun se zadělávanými fazolkami postup přípravy receptu:

1

Hladkou mouku nasucho opražíme, zředíme nálevem z fazolek a chvíli povaříme.

2

Potom přidáme sterilované fazolky, ohřejeme a osolíme. Pokrm dochutíme citronovou šťávou a kouskem čerstvého másla.

3

Podáváme s prohřátým plátkem šmakounu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept