Recept

Karbanátky z drůbežího masa a tofu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16293

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín drcený
300 g Kuřecí prsa
1 kávová lžička Majoránka
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
0,3 šálek Petržel - nať
300 g Sýr sójový - Tofu
1 špetka Sůl mořská
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 396 kcal
Kilojoule 1 657kJ
2% Sacharidy 8 g
40% Tuky 30 g
8% Sodík 153 mg
41% Bílkoviny 23 g

Karbanátky z drůbežího masa a tofu postup přípravy receptu:

1

Omyté maso najemno umeleme. Smícháme je s nakrájeným tofu, moukou, oloupanou, nasekanou cibulí, nasekanou petrželkou, rozdrceným česnekem, majoránkou, kmínem a solí. Necháme asi 1 hodinu v chladu uležet.

2

Ze směsi tvarujeme malé karbanátky a smažíme je na pánvi na oleji dokřupava (nebo je pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu).

Poznámka

Můžeme použít i jiný druh drůbežího masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept