Pstruh na roštu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pstruh na roštu
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 16299 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 ks | Brambory rané |
1 ks | Okurka salátová |
200 g | Pstruh |
1 ks | Salát hlávkový |
1 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 58,0mg |
Draslík | 728,5mg |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,5mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Okurka salátová, Pstruh, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Brambory rané, Salát hlávkový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pstruh na roštu postup přípravy receptu:
1 | Očištěného a omytého pstruha opečeme na roštu. |
2 | Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme. Můžeme je také opéci spolu s pstruhem. |
3 | Rybu a brambory upravíme na talíře a obložíme omytými listy hlávkového salátu a omytou, na kolečka nakrájenou salátovou okurkou. |