Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16299
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Brambory rané
1 ks Okurka salátová
200 g Pstruh
1 ks Salát hlávkový
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 205kJ
10% Sacharidy 35 g
10% Tuky 7 g
4% Sodík 77 mg
46% Bílkoviny 26 g

Pstruh na roštu postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého pstruha opečeme na roštu.

2

Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme. Můžeme je také opéci spolu s pstruhem.

3

Rybu a brambory upravíme na talíře a obložíme omytými listy hlávkového salátu a omytou, na kolečka nakrájenou salátovou okurkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept