Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16300
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Okurka salátová
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pažitka
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Pstruh
6 ks Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 024kJ
5% Sacharidy 20 g
12% Tuky 9 g
3% Sodík 70 mg
44% Bílkoviny 25 g

Dušený pstruh postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého pstruha podusíme na oleji.

2

Omytá rajčata a omytou salátovou okurku nakrájíme na kolečka. Rybu upravíme na talíře a obložíme připravenou zeleninou.

3

Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a pažitkou a pokapeme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept