Jednoduchý recept

Rýžový nákyp se švestkami a čokoládou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16306

Ingredience

200 g Kompot švestkový
2 polévková lžíce Olej rostlinný
400 g Rýže dušená
1 kávová lžička Skořice mletá
20 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 185 kcal
Kilojoule 775kJ
9% Sacharidy 32 g
6% Tuky 5 g
1% Sodík 16 mg
4% Bílkoviny 2 g

Rýžový nákyp se švestkami a čokoládou postup přípravy receptu:

1

Polovinu vařené nebo dušené rýže vložíme do olejem vymazané zapékací mísy, přidáme rozpůlené švestky a překryjeme zbytkem rýže. Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě.

2

Hotový nákyp posypeme skořicí a nastrouhanou čokoládou.

Poznámka

Nákyp můžeme připravit i s čerstvými švestkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept