Jednoduchý recept

Okurka ve sladkokyselém nálevu

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16319

Ingredience

2 kávová lžička Cukr moučkový
1 kávová lžička Ocet rýžový
1 ks Okurka salátová
0,5 kávová lžička Olej chilli
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 21 kcal
Kilojoule 86kJ
1% Sacharidy 5 g
0% Tuky 0 g
7% Sodík 137 mg
1% Bílkoviny 1 g

Okurka ve sladkokyselém nálevu postup přípravy receptu:

1

Neoloupanou okurku podélně rozřízneme, odstraníme semínka a nakrájíme na větší kousky. Vložíme do mísy, osolíme a důkladně promícháme. Necháme 20-30 min. odstát a poté slijeme vzniklou tekutinu.

2

Okurku promícháme s cukrem, octem a chilli olejem. Před podáváním pokapeme sezamovým olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept